Rest assured.

Vilmers

Varumärke, brand, 

reklam, film

Linda Petersson
Wide Wings
Vilmers Inhouse
DOP: Kernius Ribikauskas

Copy: Ryan Cook

Esabella Agency

Kommer snart.

Bakgrund

Kommer snart.

 

Utmaning

Kommer snart.

 

Lösning

Kommer snart.

 

____

 

When the world is spinning ever faster around us, we look for clam and harmony in our everyday life. Things that will support a more balanced and comfortable lifestyle. Vilmers is the natural choice to relax both body and mind. 

 

Rest assured.

Brandbook.

Take special care of special furniture.

I denna bok finns byggstenarna för Vilmers varumärke. Precis som möblerna de tillverkar, är varje del lika väsentlig som nästa och när de sätts samman är varje individuell del lika viktig som det slutgiltiga resultatet. Denna bok ger dig den kompletta bilden av Vilmers. Den kan användas inom alla aspekter av deras verksamhet, internt i vardagen; för att hitta den perfekta nya medarbetaren, för att fånga känslan av vilka Vilmers är. 

Filmer.

Med naturen och komfort i fokus skapades en filmserie som skulle fånga Vilmers varumärke på en ny nivå. Med Vilmers varumärkesresa i åtanke var det viktigt att filmerna skulle kännas mer som ett modehus än som en producerande enhet i Litauen. En soffa med motion-funktion kombinerades med en modern dansare, en grön sametssoffa med grässlätter och en soffa med utomhustyg placerades vid kusten.


I filmserien skapades också material för att visa varumärkets samarbete med designers samt “From Nature to Sofa”, vilket framhävde produktionslinjen i samband med deras hållbarhetstänk.

Regi, styling och idé – Isabella Linder Holmgren (that’s me) tillsammans med Linda Petersson och Vilmers Inhouseavdelning. Inspelade i Litauen tillsammans med Wide Wings.

Kommunikation.

Digitala enheter.

Mässor.

Kommer snart.