SNEAKY STEVE - CAMPAIGN

Fight the fake

Sneaky Steve är ett varumärke från Göteborg som tillverkar och säljer skor och diverse skinnprodukter. Deras produkter säljs på fler marknader runt om i världen. Företaget drivs av grundarna och de är stolta över sitt varumärke. Allt de gör ska vara genuint och "på riktigt", som de uttrycker sig. 

Utmaning
När Sneaky Steve kom till Dragster, var deras största utmaning att sälja skor till kvinnor och att få varumärket att kännas mer sommar. Deras varumärke hade en lång tradition av att framstå som manliga och mörka, både i sitt varumärke och i sina kampanjer. De ville alltså förändra detta, men samtidigt behålla sin coolhet och sin äkthet. Att snekay steve är "the real deal".

Resultat
Vi skapade en story kring två starka och utåtriktade tjejer. Två tjejer som gav sig ut på en roadtrip för att fightas mot allting som var oäkta. De två rebellerna stal en skyltdocka som de förstörde på vägen. En skyldocka som symboliserade kampanjens FAKE. På deras resa hände många oväntade saker och de träffade på nya alierade. För kamopanjen skapade vi scener, där varje bildursnitt var en scen.

Kampanjen handlar om glädje. Den rebelliska sommaren och den oväntade roadtripen.

I bilderna arbetate vi mycket med att kvinnorna skulle ta plats och framstå som hjältar. VI tog hjälp av musikern och tv-peronligheten Julia Frej.

Dragster Kommunikation

Copywriter:
Niklas Hertzberg
niklashertzberg.myportfolio.com

 

ESABELLA_SNEAKYSTEVE_1ESABELLA_SNEAKYSTEVE_1